streda 21. augusta 2013

TOP 5 - 33. týždeň

Prajem vám pekný deň,

dnes opäť prichádzam s TOP 5 z minulého týždňa. Dúfam, že ste prežili príjemný a ničím nerušený týždeň v spoločnosti niekoho, kto za to stojí =). V celom článku nájdete moje postrehy z minulého týždňa a prajem vám krásny deň.



1.) Vlhčené obrúsky od ebelin......totálny prepadák, tak ma nesklamalo v poslednej dobe snád nič....kupovala som ich v DM v zľave (1,15e vidno aj na foto)....ani za tú cenu sa neoplatia....odporne páchnu a strašne rýchlo schnú....nekupovať ak ich uvidíte čo i len za 10 centov


2.) Krížovky....keď som bola chorá a nemala som čo robiť, nakoľko mrkať do PC ma vyčerpávalo, lúštila som krížovky čo mi ostali z výšky.....poviem vám na foto je len polka zvyšné som vyhodila lebo už boli skoro dolúštené alebo pokazené, ale toľko sa mi toho nazbieralo za 2 roky, že koniec (po Bc. štúdiu som ich totiž vyhodila)


3.) Lakovanie na krivo....niekde som videla veľmi pekne urobené a zladené nechty do "kriva" a keďže počas choroby je času habadej skúsila som to aj ja no a výsledok vidíte na foto....celkom sa mi to páči.......použitý boli laky:
  • Dermacole č 107 ružovo-lososvý (presný názov neviem nakoľko môj lak zo záhadných okolnosí nemá prednú informačnú nálepku)
  • catrice 410 Pool Party At Night modrý

4.) Karibik......keď nemôžem ísť ja tam Karibik prišiel za mnou v podobe vonného oleja do aromalampy.....milujem tú vôňu cíti kokos trocha ananásov a možno fatamorgána ale cítim aj morské vlny....

5.) Injekcie....nikdy som nedostala liek v podobe injekcie....tak už mám aj to za sebou a rovno 2x naraz....troška bolelo ale tak všetko sa dá vydržať....


Zažili ste niečo pekné za minulý týždeň ? Určite napíšte aj keby vás niečo veľmi nas**lo :)

Ela

1 komentár:

  1. Lakovanie na krivo si robievam dosť často, je to rýchle, jednoduché, pekné :) krížovky lúštim iba po ceste na dovolenku :D a lieky formou injekcie mi hrozili na dovolenke, ale nakoniec som sa z toho "vylízala" bez nich :)

    OdpovedaťOdstrániť