streda 2. júla 2014

LadyBox jún 2014

Ahojte kočky,

LadyBox dorazil na Slovensko klasicky tento pondelok čiže na poslednú chvíľu (30teho), aby sa mohlo hovoriť, že je ešte júnový. Minulé dva boxy som vám točila na video, chcela som aj tento, ale po otvorení som nemala silu.
Dva dni som predýchavala obsah boxu a po dvoch dňoch kedy sa vo mne miešali pocity vám môžem s kľudným srdcom priniesť dojmy z boxu.

Každý kto sleduje LB už vie čo prišlo a kde nastala tá zlomová chyba a aj to, že riešenie už LB našiel a poskytol. Ja to začnem písať ale pekne poporiadku pondelkom.



Pondelok:

Dorzail LadyBox. Nadšená, že mi prišiel posledný darček na narodeniny ho otváram a modlím sa, aby som mala peknú avizovanú kozmetickú taštičku od DaraBags. Otváram box. ztaštičky som mierne sklamaná. Zeleno oranžová ? Fuj. Prehrabávam sa ďalej a hľadám kelímok s farbou. Nikde nieje zabudli mi ho poslať ? Nevadí. prezerám si zvyšný obsah. Lesk na pery od Sleek ? Nemali niečo od Sleek dostať predplatiteľky ? Hľadám sprievodný list, ktorý som na začiatku niekam odložila. Sleek, sleek, sleek,.....nikde nič. Hurá nejakým nedopatrením ho mám aj ja. Krásne narodeniny si prajem ešte raz a teším sa z lesku, ktorý ako sama viem použijem max. 3x. Vyberám teda z boxu lesk na pery a bázu pod očné tiene, ktoré neboli súčasťou štandardného boxu a nechápem. Nejako málo :( a to mydlo ? Presne také isté mi pred nedávnom prišlo z dm-skauta na testovanie. Nie nie to musí byť nejaká hlúposť, ešte predsa ten kelímok s farbou na pery. Prezerám opäť sprievodný list. Tak predsa nie, namiesto kelímka sa odohráva ďalší lesk na pery je síce od Inglot ako mal byť kelímok, ale nieje to farba je to lesk! Lesky nemám rada :(. Nevadí vrhám sa na štetec jéj super ten sa mi páči, pointu štetca chápem na prvý krát, nemám problém s použitím, štetec sa vysunie obdivujem jemnosť štetiniek.....áno mne sa zdajú celkom jemné aj keď neviem čo za príroda ich vyrobila. Pozerám na celú krabičku jak puk. Tie dve malé fľašky od Philip B som vám ešte ani nespomenula (kondicionér a šampón) popri tom zvyšku pôsobia biednejšie ako už samé sú. Na moje dlhé vlasy ich použijem tak polraz =D.


Nevadí beriem do ruky foťák a fotím vám tu tú parádu. Potom som to nechala tak odležať v hlave a popozerať, čo ste dostali ostatné dievčatá. Hlavne ma zaujímala taška od Darabags.
Vstupujem teda na FB stránky a nestačím sa diviť. Toľko hnevu toľko kriku a ja som stále nechápala prečo. Tak čítam komentáre rad radom až mi to nakoniec došlo.
Dievčatá ktoré neobjednávali počas akcie s bázou mali len tieto veci: Inglot lesk na pery z freedom systému, štetec LB, Palmolive a vzorky Philip B plus taštička.
Nasrdil ich ten kelímok (avizovaný bol kelíkom od Inglot čiže toto) tak ako mňa, áno aj ja som chcela farbu a nie lesk, čo mám z lesku ? Zlepenú pusu akurát. No a na moje prekvapenie podostávali niektoré kočky iné veľkosti kozmetických taštičiek, o ktorých sa "kozmetická" ani hovoriť nedá, tak boli malé.

LB teda rozhodol, že ako odškodné si môžeme vybrať jeden z ich produktov, ktoré ale vybrali oni http://www.ladybox.cz/reklamace/ bázu mám, ceruzka sa rozmazáva, rúž by som si aj vybrala ale jeden odtieň už mám je nepoužiteľný a druhý je nepoužiteľný a ani ho skúšať nemusím, tak čo iné mi ostáva áno krém od Dermacolu, ktorý ale stále kupujúce LB už mali v zimnom boxe. Našťastie ja som ho nemala a tak smelo vyberám ten Dermacol aj keď som tajne dúfala v niečo iné.

Utorok:

Mám poprezerané všetky taštičky ktoré slečny zavesili na net a nebyť asi 2 variánt veľkej ktoré som videla, tak sami žiadna nepáči  a som nadmieru spokojná, že ja mám práve tú moju oranžovo zelenú.



Odtieň 202 korálová farba na pery od Inglotu ? Tak na tús om si už zykla a vždy je pre mňa vhodnejšia ako 201. Takže zasa som spokojná. Palmolive? Noačo, že mám dva, aj keď mám doma asi 50 neotvorených sprcháčov (nie neklamem mama ma skoro zabila keď to videla), tak tento je taký mliečny a naozaj príjemný. Takže zasa som rada. Philip B podarujem a báza je úplne famózna. Čo sa týka Sleeku názor nezmením, ale keďže tááák krásne vonia asi ho použijem trocha viac ako 3x a bol tu predsa omylom aj keď omylom prišiel podľa mňa do všetkých krabičiek, ktoré obsahovali bázu pod očné tiene čo som si tak všimla.


No a na koniec vám porozpravám o slávnom LB štetci. V utorok som sa ho chystala vyskúšať a druhý krát som ho otvorila. Namiesto "prírodných" štetín, ktoré majú vskočiť po zasunutí viečka na mňa vyskočil celý štetec a dopadol takto





Streda:

Je streda, ja mám dva dni v hlave rozležaný box a po prvotnom šoku, čo malo byť a čo nebolo a čo vlastne bolo v krabičke môžem povedať, že som vďačná za darček na vyše (Sleeek), za tú bázu a za to, že nám dali vybrať jeden produkt ako odškodné. Štetec mi napísali, že pošlú nový, tak som zvedavá či nedopadne tak, ako ten prvý, lebo som si všimla, že nie len môj bol taký rebel, že nechcel byť pokope ani za nič. Ten kelímok ma trocha ešte mrzí, ale musím sa priznať ani raz som neuvažovala, že krabičku vrátim. Urobila by som tak vtedy, ak by mi prišla odporná taštička napríklad táto , alebo minipidi a nemala by som tú bázu a lesk.
Po dvoch dňoch odležania musím povedať, že krabička ma potešila a nemyslím si, že to bol zas až taký prúser. (To by som nepovedala, ak by som nemala tú bázu, lesk a peknú taštičku)

Budem rada za vaše názory =) a som zvedavá či prestávate objednávať alebo vás tento box nerozhodil až na toľko, aby ste sa uchýlili k takému riešeniu

Ela

PS: Vpravo hore je malá anketa, tak ak ste mali LB prosím zapojte sa =)

1 komentár: