streda 20. novembra 2013

PILATEN Maska na uhry

Ahojte!

Prajem vám krásnu stredu.
Dnes tu mám pre vás už dlhšie sľubovanú recenziu na masku na uhry.

Trvalo mi to trošku dlhšie, nakoľko som si dala menšiu námahu a otestovala som ju ja sama hneď 2x a zároveň ju testovala aj mamka a priateľ, aby ste mali názory viacerých ľudí s rôznym typom pleti.
PILATEN Masku na uhry zoženiete cez eshop kallosshop.sk tak isto ako super masku na vlasy z minulej recenzie.   

Fotky sú trocha horšej kvality, ale pekne tam je vidno ako červíčky idú na povrch a následne čistý nos. PS: nos je môjho priateľa =)


Najprv sa pozrieme na konkrétnu masku. Dá sa kúpiť v dvoch baleniach a to cestovnom resp. skúšobnom a plnom balení. 6 a 60ml kúpite za 89 centov a 10,99e.

Takže poďme už rovno k testovaniu. Moja tvár je typická zmiešaná. Všade suchá okrem Tzóny, aj keď nos mám občas suchý tiež. Masku som skúšala 2x a to najprv na roztiahnuté póry po sprche a o pár dní na normálnu nenaparenú tvár.
Môžem s kľudom povedať, že nieje zapotreby tvár naparovať aby ste dosiahli požadovaný výsledok.



Obe skúšania vyšli v mojom prípade na rovnako. Maska sa nanáša trošku komplikovanejšie, nakoľko veľmi rýchlo schne. Preto ju treba aplikovať rýchlo a v čo najideálnejšej vrstve. Radšej trocha viac ako menej.
Už pár sekúnd po nanesení je maska tuhá a nemusíte sa obávať, že ju zmažete zabudnutým prstom na tvári.
Teraz už stačí iba 30minút počkať a ide sa na zlupovaciu fázu. Neviem kde máte prah bolesti vy, ale ja asi veľmi nízko. Bolí to. Nie veľmi. Asi ako by ste zlupovali lepiacu pásku z tváre. Výsledný efekt, ale určite stojí za to.
Moja pleť neobsahuje biele odporné červíčky vo vrchných častiach pleti nakoľko si ju čistím a vytláčam 2x denne. No po zlupnutí masky som aj ja videla a hlavne cítila rozdiel. Môj nos a brada boli zrazu hebké bez hrboľčekov a aj stará vrchná koža kamsi zmizla.

S kľudom v srdci vám masku môžem odporučiť nakoľko žiadne pásiky čo som doteraz vyskúšala nespĺňali ani zďaleka to, čo sľubovali. No a táto maska vytiahne červíkov a nie len tých čo sú na povrchu, ale hlavne vycucne aspoň do vyššej sféry tých hlboko zažraných. Tým máte väčšiu šancu ich vytlačiť.

Mala som malé skúšobné balenie a z toho sa ušlo mne 2x a ešte raz mamke. Tá je s maskou tak isto spokojná a vidí a hlavne cíti výsledky po zlúpnuti. 

Priateľ masku testoval tak isto na suchú nenaparenú tvár a tu je výsledok: No takže, nebol som po sprche keď som si to dával, takže možno to troška ovplyvnilo výsledok. Čast hornej kože z nosa to zlúplo, a vyčistilo niektoré čierne bodky, niektoré ostali. Ak by som to dával po sprche a pravidelne, tak by výsledok mohol byť zaujímave.







Myslím si, že táto maska je vhodná na akúkoľvek pleť. Vrelo ju odporúčam a určite opakovane nanášať aspoň 2x do týždňa pre čo najlepší efekt.

Zaujala vás táto maska? Využívate iné prostriedky v boji  proti uhrom ? Budem rada ak dáte vedieť.

Prajem pekný zvyšok dňa a týždňa.

Ela

2 komentáre:

  1. Tiež som ju testovala najprv na priateľovi :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tato maska vyzera super a dnes som si ju objednavala aj ja.. ale neplatila som za nu ziadnych 11 ci kolko eur plus postovne ale necele 4 na ebay.. je to smutne ako si to u nas nadhodia tu cenu... pocula som o nej same chvali a som teda zvedava co mi pride :)

    OdpovedaťOdstrániť