nedeľa 21. apríla 2013

Lak na vlasy taft by Heidi Klum

Ahojte,
Dnes mám pre vás malú recenziu laku na vlasy.
Kuk do článku ;-)

Taakže, predstavujem vám tento ultra mega šupa lak na vlasy :-D (teda aspoň pre mňa)

Mám dlhé, stredne husté vlasy, ktoré v poslednej dobe narástli do nevídanej dĺžky, ale neviem sa odhodlať ísť ku kaderníčke a nejako ich skrátiť bez ujmy na zdraví. Preto ich rôzne natáčam, krepujem, aby dostali aspoň aký taký tvar. A keďže ich upravujem takto tepelne, potrebovala som vhodný lak na vlasy, aby mi účes vydržal celý deň v škole, keďže v pitevni mi väčšinou vlasy neskutočne spľasnú a sú odporné (nehovoriac o zápachu z formalínu).

Tak raz, keď som šla v Kauflande oddelením kozmetiky, udrela mi do očí zľava na lak na vlasy taft od značky Schwarzkopf. Siahla som po ružovom, ktorý je presne na zafixovanie účesu po fénovaní, kulmovaní, atď.. Je to ultra strong, z 5 bodov sily má tento 4, takže vám vlasy nestoja ako nastajlované lepidlom a hlavne nevyzerajú umelo a tvrdo.


To, čo píšu na zadnej strane, teda: Nezlepuje vlasy, nezanecháva zvyšky a ľahko sa vyčesáva., je naozaj pravda, Sľubuje aj o 85% nižšiu lámavosť vlasov, ale to už pri tých mojich neviem posúdiť, môžem len povedať, že sa to nijako nezhoršuje :)

Teraz mám iný lak na vlasy –wellaflex, tiež na zafixovanie účesu po „tepelnej úprave“ a s ním vôbec nie som natoľko spokojná, je príliš silný a veľmi lepí vlasy k sebe :(  Už len čakám, kým ho vypotrebujem a kupujem opäť taft :)  Majú ho inak teraz opäť zlacnený v Kauflande, ak by ste mali záujem. Cena bez zľavy je 3,49e a so zľavou 2,79e.

Prajem krásnu nedeľu a keďže ma už teraz mátajú zlé sny o skúškovom, pripájam známe heslo:
Učiť sa, učiť sa, učiť sa!
 
Ika

1 komentár: