štvrtok 11. apríla 2013

BB cream miss sporty Morning Baby !

Prajem krásny štvrtok,
pomaly tu máme piatok a konečne víkend :)

Je to až strašné čo človek kúpi, keď má v ruke 25%nú zľavu na dekoratívnu kozmetiku.
Narazila som totiž na BB cream od miss sporty v dm-ke za smiešnych 2,49e ( po zľave 1,87e) . Boli v dvoch odtieňoch a vybrala som si tmavší 002 Beach Radiance, aj keď pôsobí taktiež dosť svetlo ako 001-tka Nude Radiance.

BB cream 002 Beach Radiance


Hneď ďalší deň  som ho musela vyskúšať, či som si nekúpila hlúpy odtieň. Ach jaj keby len odtieň. Je to pohroma celé. Po nanesení to absolutne nekryje, odporne to páchne a čo je ešte horšie mne osobne to lepí pleť. Ja neviem či to má byť vtip, ale pochybujem, že niečo tak odporné sa môže nazývať BB cream, hlavne ak to sľubuje tieto veci:



  • pleť vyzerá hladšia a žiarivejšia....tak to určite....pokožka bola mdlá aj po nanesení
  • tvojej pleti dodá hladký základ, vytvorí bezchybný povrch pre ľahké nanesenie make-upu a zároveň pleť rozžiari.....makeup na tom drží síce normálne ale to aj bez toho....
  • dá sa použiť aj ako podkladová báza nielen pre večerné líčenie...ha ha ha...
  • ľahko tónované zloženie skryje akékoľvek nedokonalosti, minimalizuje póry a drobné vrásky....už sa chytám za brucho od toľkého smiechu, nevie to zakryť ani drobné začervenania....
  • vitamin E poskytuje tvojej pokožke extra dávku ochrany....tak to už asi nezistím....
  • dlhotrvajúce zloženie vydrží až 14 hodin.....no coment.....


 Mám BB cream od AVONu! A to veľa blogeriek nadáva na tieto "časopisové" kozmetiky, ale urobil omnoho viac práce ako toto čudo.
spomínaný AVON BB cream mám odtieň Nude

Je to akurát dobré možno dievčatám na ZŠ čo chcú niečo mať na tvári, aby sa cítili dospelo. Nebude im to vytvárať masku a možno im to splní čo to sľubuje.

Je to jeden z najhorších výrobkov tohto roku a naozaj naozaj ho neodporúčam. Aj keď obal pôsobí milo, už si musíme konečne uvedomiť, že niečo čo je pekné z vonka nemusí byť "pekné aj z vnútra.



Máte s týmto BB creamom skúsenonsť ? Vyhovuje vám ? Či ste z neho sklamané ako ja ?

Ela

3 komentáre:

  1. Myslím, že miss sporty nemá vůbec dobré makeupy ani bb creamy jak vidím :-)) super recenze

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zrovnávať BB za 2,50 s BB za 11€ a čuduješ sa, že nie sú rovnako kvalitné? Nebuď smiešna, prosím ťa... Zvolila si si debilný odtieň najlacnejšieho produktu na trhu a budeš sa sťažovať, aký je zlý... Úlohou BB nie je dokonalé zakrytie nedostatkov, na to sú make-upy a aj to nie všetky to zvládajú na jedničku ;-) Tento BB je celkom v pohode ak nepotrebuješ zo seba vyčarovať úplne inú osobu. Neviem či si čakala zázrak za také prachy alebo čo, kúpila si si miss sporty, nie produkt od diora.. toto je oficiálne druhá najhoršia recenzia akú som kedy vo svojom živote čítala..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. BB od AVONU za 11e ???? moja mila BB krém od AVONU stál 3e a ten od miss sporty normálne stojí 3e tiež.....a v popise miss sporty je jasne napísané ze zakryje AKEKOLVEK NEDOSTATKY a to absolutne nesplna ked ti sedi nech sa paci kupuj si ho dalej ja som mu dala sancu a je absolutne na prd
      Ela

      Odstrániť