sobota 5. októbra 2013

Kallos e-shop

Dnes tu mám pre vás článok o objednávaní cez e-shop značky Kallos. Istá časť z vás túto značku určite pozná, avšak pre tie, ktorým ušla v chaose množstva iných značiek a produktov, ju v skratke predstavím.

Kallos kozmetiku založil pán Kallos pred 33 rokmi. Firma sa vyvíja od roku 1978 a vyrába vysoko kvalitné kozmetické prípravky na vlasy, telo i make-up. Dnes, rovnako ako ďalšie generácie, rodinná firma, pán Kallos spolu so svojimi dvoma dcérami a skvelý tím 100 ľudí pracuje a poskytuje našim zákazníkom výrobky Kallos v mnohých krajinách, ako je: Rumunsko, Poľsko, Slovensko, Lotyšsko, Rakúsko, Nemecko, pestrej palete Českej republiky a na Ukrajine.



Prečo je táto značka taká skvelá? Ide o to, že produkty tejto značky sú naozaj veľmi dobré a ich cena je dostupná naozaj takmer pre každého. Čiže máte za málo peňazí veľa muziky. Po vyskúšaní pár výrobkov od Kallos, som naozaj nadšená a uvažujem o ďalšej kúpe. Ja sama som v tomto období zaťažená na svoje vlasy a keďže už zima klope pomaly na dvere, aj keď sa ešte spamätávame z horúcich dní, našim vlasom dá toto počasie riadne zabrať.

A niečo málo aj o stránke z ktorej sme objednávali. Kallos shop nás zaujal hneď na prvý pohľad.  Rozdelenie výrobkov je prefektné a veľmi prehľadné. Nemám absolútne čo vytknúť. Veľmi dobre sa nám tam nakupovalo.

Využili sme aj kontaktnú emailovú adresu na info a bolo nám krásne odpísané ešte v ten deň.
Naozaj si môžeme už teraz povedať,že tam budeme objednávať veľmi často. Maximálne super nízke ceny za niečo čo naozaj funguje. Maximálna spokojnosť.

Na recenzie šiestich produktov značky Kallos sa môžete tešiť už čoskoro :-)

Už ste skúsili niečo od Kallos ? Určite dajte vedieť či ste spokojné.

Určite kliknite na ich FB stránku a budete vedieť o všetkom z prvej ruky.

Ela a Ika

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára