štvrtok 30. mája 2013

TOP 5 - 21. týždeň

Prajem krásny aj keď u nás odporne upršaný a vyhrmený deň.

Konečne som sa po dlhej dobe vyspala a konečne vám píšem TOP 5ku. Netradične tak neskoro, nakoľko v pondelok som mala štátnice v utorok mali štátnice kamošky a tak som ich šla podporiť. Všetko dobre dopadlo a všetky sme urobili.

Tak sa pozrime na moju TOP 5ku pred-štátnicového a už 21-vého týždňa tohto roku.

1.) Kebab .... čo k tomu via dodať? Keby som mohla jem ho snáď každý deň. V žemli či pita chlebe alebo len so šalátom je mi to jedno. Ale dobrý kebab si dám veľmi rada vždy =)

2.) Nachos a syrová omáčka.....od kedy som si to kúpila raz v kine neviem sa toho nabažiť. Čiže taká moja druhá jedlová závislosť

3.) Prebdené noci....toľko nočných môr koľko som ja mala pred štátnicami ani za celý život dokopy asi nebolo. A to sa mi ich snívalo milión.

4.) Nefungujúca klávesa "C" na mojom booku. Naozaj nechápem ako sa to mohlo stať, ale zrazu začala vymýšľať a niekedy ide inokedy sto krát treba buchnúť a je to naozaj nepríjemné, keď potom musím celý text čítať znova a dopĺňať ho tam.

5.) Víkendová akcia na spoločenské hry ALBI a neuveriteľná Soffiina voľba, ktoré otázky a odpovede kúpiť, aby sme aspoň niečo vedeli =D (mali sme Slovensko otázky a odpovede a ako história a geografia je niekedy na zaplakanie, naozaj ťažké otázky). Nakoniec sme vybrali Európu (po prvej hre môžem odporučiť aj keď najľahšie to nie je =) )

Mali ste aj vy niečo zaujímavé cez týždeň ? Máte radi spoločenské hry ? Odporučte nejakú =)

Pekný zvyšok týždňa praje

Ela

1 komentár: