sobota 4. mája 2013

LadyBox duben 2013

Prajeme krásny deň,

dnes pre vás máme recenziu na dubnový (aprílový) LadyBox. Prišiel nám pred týždňom, tak sme si nechali čas na kompletné vyskúšanie jeho obsahu, aj keď pri niektorých výrobkoch je aj týždeň málo.
Zabalený prišiel opäť v ružovo-červenej krabici v ktorej sa ale tentokrát ukrývala ružová krabička so strieborným logom. Veľmi nás to potešilo nakoľko ružovú môžeme =)




Nezabudnite, že box sa dá objednať zo stránky ladybox.cz a zasielajú aj na Slovensko cez kuriéra a vždy príde v poriadku.
Teraz vám už ukážeme, čo konkrétne sme dostali my =)

Ako prvá nám do očí udrela veľká modrá flaštička, kde sme predpokladali bud telové mlieko alebo sprcháč. Samozrejme hneď sme sa oň pobili =D.  Ela: Keď som ho ovoňala povedala som Ike, že si ho beriem. Aj, keď popravde Boh vie ako nevoňal. Keď som si sním na testovačku umyla ruky, hneď som písala Ike, že si ho kľudne môže vziať. Podľa mňa totiž páchne odporne.
To ale nie je názor Iky. Ika: Podľa mňa vonia fakticky fajnovo :-) nemám nič proti, ešte ho síce nepoužívam, lebo chcem vydžabkať sprchovacie mydlá od Ziaji, ktorých mám neúrekom, ale teším sa naňho. Fakticky fajnovo možno nieje ten správny výraz :-D ale pripomína mi vôňu posteľného prádla u babky, lebo babka dáva medzi vypraté a vyžehlené posteľné prádlo mydlo na ruky, aby sa prádlo prevoňalo, tak asi preto mám k tej vôni taký pozitívny vzťah :-)
Nič to nemení na tom, že značka anatomicals nám priniesla do života aspoň trocha zábavy svojím superhrdinom Recyklátorom na fľaške a obsah 300ml, tak aspoň jednu z nás potešil.


Ako dvojičky sa na nás usmievali šampón a kondicionér od značky Kiss My Face, každá v 29ml balení (prečo nie 30 ? =D). Oba majú takú citrusovo mentolovú vôňu. Ela: Celkom osviežujúca, no obávam sa, že mne to zasa na vlasoch nebude voniať. Nie priznám sa neskúšala som ich. To z dôvodu jedného, mám "chorú" pokožku hlavy a môžem dať na hlavu len jeden šampón, aby som sa do rána nedoškriabala do krvi. Nič to nemení na tom, že ako cestovné balenie si ho určite niekam vezmem. Nevýjde tak určite na zmar.


Tak a opäť sa v LB nachádza vzorka nejakého krému. Tento krát je od značky SWISSO LOGIGAL o ktorej sme doteraz naozaj nepočuli. Je to 5ml vzorka denného krému na suchú a citlivú pleť. Nanášať každé ráno na očistenú pleť. Obsahuje výťažok z echinacey, ktorá zvyšuje obranyschopnosť pleti. Nesmiem spomenúť ani UV-A a UV-B filtry, ktoré chránia pokožku pred nežiadúcimi ultrafialovými žiareniami.
Cena za plné balenie 50ml sa pohybuje okolo 30e. Ela: Ako darček pre mamku si myslím, že celkom fajn. Vôňu to má nevtieravú a veľmi príjemnú. Rýchlo sa vstrebe a nieje ani hutný ani riedky. Kvalita firmy Zepter sa teda naozaj nezaprie.


Ďalší výrobok bol celkom pobavujúci. Keď ho Ika uvidela povedala, že tu máme niečo erotické =D
pozn. Ika: oprava, pornografické :-D
Krabička totiž veľa nehovorila a na nej akási žena odhaľujúca "ňadro" =D dobre som sa pobavila, keď sme nakoniec z obalu vytiahli obyčajný rúž značky MeMeMe.
Na obale bola totiž "bohyňa" Selene po ktorej je pomenovaný aj odtieň rúžu. Selene bola totiž v gréckej mytológii bohyňa mesiaca a zosobnenie mesiaca. V Ríme tiež zvaná Luna. V Homérovom Hymne na Hélia sa Theia volá Euryphaessa (starogr. Εὐρυφάεσσα), čo v preklade znamená „ďaleko žiariaca“. Tento prívlastok sa vzťahuje aj na samotnú Seléné. Podľa Homérskych hymnov mala s Diom dcéru Pandeiu vyznačujúcu sa nebývalou krásou.
Nám ale tento rúž nebývalú krásu nepriniesol. Ako hnedovláskam sa nehodí. Ela: aj keď musím dodať, že som ho skúšala a v malilinkatom množstve je priateľná. Má však úžasnú hydratáciu a nespôsobuje ryhy a zárezy. V inom odtieni by bola dokonalá.




Posledným výrobkom je sprchový peelingový masážny gél proti celulitíde s kofeínom. Ika: Musím sa priznať, že pri otváraní LB som hneď chňapla po ttomto peelingu, pretože krém z minulého LB od tejto značky - Eveline, ma dostal svojou krásnou vôňou, ktorú na sebe cítim celý deň. Trochu ma ale sklamala vôňa tohto peelingu. Niežeby bola zlá, Bože chráň, je taká svieža citrusová, ale nie je taká dobrá, ako som čakala. Čo tam ale po vôni. Peeling používam cca raz za dva dni približne týždeň. Výsledky sú samozrejme nulové, čo sa týka efektivite proti celulitíde. Jednak, čo by ste čakali po troch použitiach a po druhé, peelingová masáž má len pripraviť pleť na aplikáciu ďalších anticelulitídových krémov a pod. Napomáha tam síce kofeín, ktorý stimuluje proces spaľovania tukového väziva, na to však treba viac času a viac prostriedkov. Avšak pokožka je po masáži peelingom jemná, zbavená starých buniek a hlavne vyživená. Navyše, tieto účinky pocítite aj na vašich dlaniach - aspoň ja mám po vyše trojminútovej masáži ruky hladké a jemné :-)


Máte svoj LadyBox ? Aký odtieň rúžu ste dostali ? a akú vôňu(farbu) mydla ? Ste spokojné ?
Určite dajte vedieť,budeme radi či ste spokojné s boxom tak ako my =)

Ela a Ika

3 komentáre:

  1. Kočky máte pekný blog na ktorý som už párkrát zavítala tak sa teda stávam pravidenou čitateľkou:D....No, ale k LB. Mám taký istý obsah ako Vy. S tým rúžom súhlasím s Elou, že v len v malom množstve inak je to nič moc. A fakt je výborný ako balzam. Peeling je super, no a ja som skúšala aj šampón s kondišom a sú fakt dobré. Vlasy aj vyživia, ale zas nie sú také ucapnuté, ale naopak majú celkom objem, takže možno nakoniec pôjdem aj do plného balenia:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujeme :)... tak na ten sampon sa potom uz tesim ked pojdem niekam na dovolenku a vyskusam ho :D a nezabudni sa zapojit do GA :)
      Ela

      Odstrániť
  2. Pekný blog. :D podporila som vás aj odberom, budem rada ak aj vy sa pozrite na môj blog a tiež ma podporíte odberom :) http://dommie-world.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť