piatok 29. marca 2013

LadyBox únor 2013

Prajeme krásny deň :)

Dnes tu pre vás máme mini recenziu na únorový LadyBox. Je to síce už dosť po funuse, no nám prišiel len pár dňami. Krabičku mám prvý krát, možno osloví aj vás.

Po rozbalení vrchného obalu (červeného) s nálepkami adries vypadne druhá, už originálna krabička s výrobkami. Otvárali sme ju s obrovským nadšením. Krabička bola elegantná čierna  s logom LB lesknúcim sa ružovo fialovým.


Na vrchu bol informačný leták o produktoch v boxe, popis a ceny produktov. Zapečatený bol krásnou gumenou pečaťou, ktorú sme si hneď zlúpli a pripli na nástenku :)


Prvé čo mi udrelo do očí bola micerálna voda pre oči a tvár od Lirene. Sľubuje silu 3v1- čistí, odstraňuje make-up a tónuje. Je vhodný pre všetky typy pleti. Veľmi príjemne vonia. Je to plný objem 200ml a jeho cena sa pohybuje okolo 1,99e. 
Som sňou veľmi spokojná, pleť zanecháva čistú, hebkú a príjemne "voňavo-oživenú". (Ela)



Ďalšia vec, ktorú som vytiahla ako druhú, bol prírodný rastlinný bio balzam - čokoládová fantázia. Mal by sa starať o citlivú a suchú pleť. Viete ho použiť na rôzne spôsoby napríklad na masáž tela, na suché lakte či len tak na suchú tvár či nos. Obsahuje 50ml, čo predstavuje cestovné balenie. Jeho cena sa pohybuje od 9,50 za 100ml balenie a za 200ml balenie dáte cca 17,80 eur. Určite ale stojí za vyskúšanie. 
Veľmi príjemne vonia a po natretí na pokožku sa veľmi rýchlo vstrebe a urobí si svoju prácu tak ako má. (Ela)


Čo ma v tomto balíčku potešilo asi najviac bol výrobok od BIOSILK - silk therapy. Ide o prípravok na vlasy, na ich oživenie. Sľubuje získanie zdravého výzoru vlasov a ich pružnosť a lesk. Použitie je veľmi jednoduché, netreba absolútne oplachovať, stačí len pretrepať ampulku, naniesť veľkú kvapku do dlane a rovnomerne rozotrieť po vlasoch, najmä na končeky. (Ela)


Krabička obsahovala aj dva produkty na pery. Jedným bol tekutý rúž na pery s leskom a druhým BIO balzam na pery.

Tekutý rúž od firmy Fleur de Santé je tak trochu rozpoluplný produkt. Na jednej strane trocha lepí a vonia dosť hnusne, jeho výdrž je však klasická hodinka dve. Farba aj keď nesadla je príjemná a sýta, konzistencia mi sadla už pomenej. Vopchať rúž s leskom a balzamom do jedného sa proste nedá. Tento výrobok mi sadol najmenej. Možno aj preto, že rúže či lesky a pod. veci používam po menej. 
No za 229 kaček cca 8-10e by som si to rozhodne nekúpila. (Ela)


Balzam na pery od firmy Lavera s BIO jojobou a BIO bambuckým maslom využijete najmä teraz, v chladnom a mrazivom počasí. Jeho vôňa nieje práve ako vôňa balzamu pre princezné so žuvačkovou príchuťou, ale na to, že je to bio produkt, sa to určite dá. Naopak funkciu spĺňa a krásne hydratuje.
4,5 g kúpite približne za 2,59 € (Ika)



Ďalším produktom bol krém značky SANS SOUCIS, ktorý sľubuje 24 hodinovú starostlivosť o vašu pleť. Nanáša sa ráno a večer na vyčistenú pleť. Používam ho už niekoľko dní vždy ráno, ako podkladovú bázu a musím priznať, že vyživuje pleť na tvári, ako podkladová báza funguje úžasne, stačí malé množstvo, pleť je hydratovaná a hladká.
Na stránke www.sanssoucis.sk je teraz na tento krém 40% zľava, takže 50 ml kúpite približne za 26 €. (Ika)


Posledným produktom bol Smoklin - alebo vitamíny na doplnenie pre fajčiarov a takzvaných "pasívnych" fajčiarov. 10 tabletiek a 2 detoxikačné čaje. Keďže tento produkt sme odovzdali osobe, ktorá ho zúžitkuje lepšie ako my, nemáme informácie z prvej ruky, ale myslím si, že je to skvelým oživením obsahu. 
30 tabletiek kúpite za približne 6€ a a 20 sáčkov čaju do 3€. (Ika)

 

3 posledné vzorky krému boli od značky Lavera. Išlo o omladzujúci denný krém. Musím povedať, že po dvoch z nich mám pleť akúsi pevnejšiu a hladšiu. 
30 ml kúpite už od 14€. (Ika)

Myslíme si, že tento LadyBox sa skutočne vydaril a tešíme sa na ďalšie. :-)
Ela & Ika

PS: Nezabudnite, že na Slovensko stojí len 13e aj s poštovným a objednávajú sa na http://www.ladybox.cz/ =)

1 komentár:

  1. Asi si taky už budu muset konečně nějaký box objednat :D Mrzí mě, že ho nemám, hlavně ta čokoládová fantazie musí být super. A lesk a balzám :))

    OdpovedaťOdstrániť