nedeľa 14. júla 2013

LadyBox červen 2013

Prajem vám krásnu nedeľu,

po dlhšom čase opäť recenzia na krabičku krásy. Dlho sa posúval jej dátum odoslania aj kvôli spájaniu dvoch krabičiek krásy na českom trhu. Ladybox a Senzabox si povedali svoje áno a v červenci (júli) nás čaká svadobná krabička týchto zaľúbencov. Názov ostáva Ladybox a logo sa mení podľa Senzaboxu. Uvidíme teda, či toto spojenie krabičiek prinesie niečo nové alebo či sa zlepšia kvality služieb.

No a čo sme si našli my v červnovým/júnovom LB si môžete mrknúť v celom článku. Ak vás obsah krabičky zaujme Bohužiaľ sa už táto objednať nedá, no tá svadobná má byť pecka, tak nezaváhajte lebo kusy sú obmedzené.
Krabička prišla opäť ako každý mesiac v červeno-ružovej papierovej krabici.


V nej sme našli krásnu ružovú krabičku ako v predošlých vydaniach. Trocha mi je ľúto, že neprišla čierna nakoľko sa táto ružová veľmi rýchlo špiní.


Sprievodný list nesmie chýbať a som veľmi zvedavá aký dizajn listu bude v tej zlúčenej krabičke. Snáď sa veľmi nebude líšiť lebo tento dizajn sa mi veľmi páči.


Keď sme odkryli list vykuklo na nás to čo vidíte na obrázku nižšie, tak si to poďme spolu povyťahovať a zistiť čo je čo a na čo to je =)


Takže prvá vec je už od známej značky KISS MY FACE anti stresový sprchový gél. Opäť ide o vzorku o veľkosti 29ml ako tomu bolo v minulom boxíku so šampónom a kondicionérom. Zasa sa pozastavujem nad číslom 29 a nechápem prečo to nieje 30ml ale nevadí. Komplex celistvosti musím pre tentokrát potlačiť. Vôňa tohoto sprcháča je dosť zvláštna nakoľko tam cítim nejaké citrusové plody a ihličie. Nevadí na cesty sa hodí určite. Plné balenie 465ml (zasa divné číslo) vás vyjde od 299-349 Kč.


Ďalší v poradí je výrobok taktiež od známej značky DUCK ISLAND, ktorý sa tiež objavil v minulom boxíku. To ma trocha zarazilo, že zasa tie isté značky, ale tak nevadí. Už sprcháč z minula ma nenadchol a smrdel ako vôňa do záchoda no a toto je niečo podobné len stým rozdielom, že je to telové mlieko. Nemôžem ale povedať, že by sa dobre nevpíjal, ale ruku na srdce kto chce voniať ako záchodová vôňa. Tento ma aspoň neirituje obsahom a má krásnych 30ml. Jeho cena je otázna, ale onedlho by sa mala objaviť na stránkach LB.


A je to tu asi víťaz tohoto boxíku. Ide o upokojujúci a hydratačný krém od značky Mixa. Rozotiera sa veľmi príjemne a jeho vôňa mi veľmi vyhovuje svojou jemnosťou. Plné balenie 50ml ma veľmi potešilo a jeho cena sa v obchodoch pohybuje okolo 199 Kč.


Salcura stebou sa asi tiež vrece roztrhlo, no stebou som aspoň spokojná. V minulých boxoch sme mohli nájsť od tejto značky sprej na akné alebo suchú pleť. My sme mali sprej na akné a sestra si ho nevie vynachváliť a už sa aj pozerala po plnom balení, žiaľ v našich lekárňach márne. Tento sprej Salcura Topida je určený na kvasinkové ochorenia intímneho charakteru. Niekde som počula nejakú blogerku hovoriť, že je to antiperspirant na intímnu hygienu čo mi príde dosť hlúposť nakoľko tento sprej problémom síce môže predísť, ale hlavne ich lieči ak už sú. Myslím si, že je dobre, že sa niečo také do LB dostalo, nakoľko niektoré ženy z nepochopiteľných dôvod radšej trpia ako by mali zájsť za lekárom so svojím problémom. No a takto mu môžu predchádzať alebo sa liečiť aj samé doma ak to nieje veľmi vážne. Balenie obsahuje 15ml a plné balenie stojí 370Kč za 50ml.


Zas a znova balzam. Našťastie nejde len o balzam na pery, ale toto 17ml balenie od značky Figs and Rouge sa dá využiť aj na nechtovú kožičku alebo suchú kožu na lakťoch. Vôňa je parádna a na leto ako stvorená, svieži mentol v spojení s aloe vera vytvára naozaj okúzľujúcu vôňu. Toto balenie zoženiete v obchodoch za 169Kč.


Lúzer krabičky je v našom prípade táto lícenka od firmy Inglot. Odtieň 28 je pre nás totálne nepoužiteľný a moje oko neraz zaplakalo, keď videlo tie zvyšné odtiene u ostatných blogeriek. Bol by to najlepší výrobok krabičky ak by bol prišiel iný odtieň. Aj keď ide o plné balenie 6g za cenu 180 Kč pre nás totálne nanič. Škoda preškoda.


No a tu dole vidíte zhrnutie celej krabičky. To malé čierne podlhovasté je darček navyše. Mohli prísť dvojičky od KISS MY FACE šampón s kondicionérom či od tej istej značky bieliaca zubná pasta, všetko by sme využili viac ako ukrutne červený rúž.

Ako vzorky nam prišli šampóny weleda, vyskúšala Ika ovsený ako bolo povedané nepenil a vôňa bola taká veľmi BIO. Vlasy boli po umytí úplne hnusné, tvrdé ako seno. Bolo potrebné dať na nich ešte balzam.

No a k vzorke BB krému od VICHY ktorý skúšala tiež Ika bol odtieň Light a bola veľmi spokojná. Pleť zjednotil, hydratoval a zľahka prekryl nedostatky. Konzistencia bola vodnatejšia, nebol hutný, celkovo spokojnosť len cena pri plnom balení je dosť vysoká 459 Kč (cca 19 e) za 40ml.


Celkový dojem z krabičky hodnotíme neutrálne síce nenadchla celá, ale každá sme si v nej niečo našli. Je pravda, že pri väčšine krabičiek je dobré podeliť sa s obsahom nakoľko nie všetko vždy padne na úžitok jednej osobe.

Kúpili ste si aj vy túto krabičku ? Čo vás najviac nadchlo naopak sklamalo z nej ? Tešíte sa už aj vy tak ako my na edíciu Just Married? Určite napíšte do komentárov budeme radi =) a nezabudnite, že krabička Just Married sa dá objednať na ladybox.cz a už o cca 10 dní bude rozosielaná =)

Ela a Ika

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára