streda 14. novembra 2012

Podkladový lak v 2 krokoch od essence

Prajem krásny deň,

dúfam, že ste prežili pekný piatok a prajem vám už teraz pekný víkend.

Dnes vám ukážem podkladový lak, ktorý spevňuje a vytvára prirodzené nechty.

Lak je z rady studio nails- nail fixing system a skladá sa z dvoch krokov tzn. dve fľaštičky s lakom rôznej konzistencie.

Prvý krok, tj prvá fľaštička má bielo krémovú farbu, nanáša sa ako klasický lak, najprv vytvorí krémovú vrstvu no keď zaschne uvidíte miniatúrne vlákienka na vašich nechtoch, ktoré vypĺňajú nechet a tým ho posilňujú a spevňujú.


podkladove laky





Aby sme vlákienka prekryli a dodali nechtu prirodzený vzhľad prejdeme na krok 2.
Fľaštička je tentokrát jemne ružová ako pri francúzskej manikúre akonzistencia je pekne krémová. Na fľaštičkách aj na viečku je jasne napísané, ktorý krok to je, netreba to lúštiť v popise čiže sa nepomýlite. Vrstva ako pri prvom aj druhom kroku schne pomerne rýchlo. Po nanesení druhej vrstvy vyzerá nechcet hneď zdravjšie a pevnejšie.

Som s týmto produktom nadmieru spokojná, nakoľko nie stále sa mi chce lakovať nechty farebnými lakmi a udržiavať farbu dokonalú. Je preto najmä vhodný pre tie čo nepotrebujú mať farebné nechty len pekne prirodzene upravené.

Osobne mi schne lak na nechtoch vždy dlho a preto keď som naniesla na tento podklad farebný lak nezaschlo mi to ani za pol hodinu bolo to mäkké, nehovorím ale, že vám sa to stane tiež.

Každá fľaštička obsahuje 7ml a stojí 1,89e.

HODNOTENIE

BALENIE 5/5
CENA 5/5 (1,89e)
ÚČINOK 5/5
VÝDRŽ 5/5
SPOLU 20b (VÝBORNÝ PRODUKT)

máte s týmto podkladovým lakom skúsenosť ? zaujal vás ? budem rada ak napíšete =)

Ela

PS: článok je presunutý z pôvodnej stránky revise

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára